Codin Maticiuc

Codin Maticiuc își respectă blazonul de filantrop și când dansează pe masă la LOFT. Codin Maticiuc a vrut să se implice în renovarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj însă spune că s-a lovit de refuzul conducerii unităţii medicale pe motiv că ar putea să lucreze cu firme care nu îi cer sa filmeze înainte şi după terminarea lucrărilor.


Pin On Keane Tom Chaplin

După ce și-a manifestat pe Facebook doleanțele referitoare la dificultatea pe care o întâmpină când vine vorba despre.

. Petrecere de zile mari. Codin Maticiuc cunoscutul crai de Dorobanți a filmat un vlog pentru canalul propriu de YouTube în care a vorbit despre cluburile de fițe și petrecerile de 1 Mai. Citește AICI tot ce a spus actorul.

El a arătat că majoritatea celor care se duc sunt adolescenți și sunt drogați. Probabil intuiești că e vorba despre craiul de Dorobanți Codin Maticiuc. În timp ce majoritatea vedetelor prezente la eveniment aveau mâinile ocupate cu paharul de șampanie și.

Știe să facă diferența între distracție și proiectele sale iar notorietatea dobândită îl ajută cu siguranță. Astfel pe contul său de Instagram actorul din Miami Bici a devoalat detalii picante despre cheful grandios. Actorul Codin Maticiuc considerat de unii playboy de Dorobanți a încercat să se implice în renovarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj dar a fost refuzat de drectorul Cornel Aldea pentru că și-ar face reclamă.

Acum un bărbat aproape de casă cu iubită stabilă pe care o numește nevastă și copil Codin a postat recent pe o rețea de socializare o fotografie din alte vremuri cel mai probabil de la vreo petrecere de fițe unde costumul era obligatoriu. Prezent la petrecerea organizată într-o vilă de la marginea Capitalei Codin Maticiuc și-a asumat rolul de cronicar al vieții mondene.


Pin On Vedete


Directed By Jesus Del Cerro With Matei Dima Codin Maticiuc Letitia Vladescu Alexandru Baraboi Miami Bici Is The St Popular Tv Series Miami Netflix Movies


Rokeating And Cooper Wembley Fatherandson Thankyouandgoodnigh Boy Bands Ronan Keating Wembley


Consumatorul De Suflete Pasarica Fitbit Flex Print Fitbit


Codin Maticiuc Aka Poponet 9 Aprilie 2016 Hd 720p Aka


Coming Up To Netflix In April 2020 Comedy Specials Netflix Anime Netflix Documentaries


Radu Banciu 12 Septembrie 2016 Lumea Lui Banciu Hd Full Integral Emisiune


Nicolas Sarkozy Inchisoare Coruptie 5 In 2021 Nicolas


Monica Columbeanu In Satra Hd 1080p Monica Band Fashion


Pin On Movies 2020


Miami Bici Drawing Bromania Codin Maticiuc Youtube Drawings West Art Miami Art


Pin On Vedete


1 881 Aprecieri 29 Comentarii Codin Maticiuc Maticiuc Codin Pe Instagram Trailer Miami Bici Baby Link In Bio Sau Pe Youtube La Bromania Puneți și Vo


Andre Hazes Tijdens Buma Nl Awards 2018 Fotocredits Shali Blok Artiestennieuws Artiesten


Pin Em Magazine Covers


Pin On Film


Pin On Marco Reus


Pin On Carteles De Peliculas


Pin On Coltucsiasociatii Ro

You have just read the article entitled Codin Maticiuc. You can also bookmark this page with the URL : https://upinviansnuris.blogspot.com/2022/06/codin-maticiuc.html

0 Response to "Codin Maticiuc"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel